Перший набір до Академії було здійснено ще у лютому. Тоді тренери Максим Балашов і Теренс Мерфі набрали групу (40 гравців) здібних дітей 2008-2009 років народження. Серпень діти відпочивали. 17-го вересня о 16-й вони поновлять заняття в Академії. Також за словами Максима Балашова до них приєднаються близько десяти новачків.

Максим Балашов, провідний тренер Академії:на першому тренуванні повторимо ведення м’яча, техніку кидка. Звісно, дітям найприємніше грати, рухатися – проведемо естафети з обведенням фішек, передачі у парах з атакою кільця. Ігрові вправи – це обов’язковий елемент, салочки – водять м’яч і наздоганяють один одного. Діти (3-4 клас) матимуть по три тренування на тиждень, понеділок-середа-п’ятниця. Група новачків, які тільки зараз розпочнуть заняття, тренуватимуться з 15-ї до 16-ї, а діти з досвідом займатимуться з 16-ї до 17-ї. Отже умовно розподілити можна усіх дітей на дві команди – початківці і досвічені. Набір до Академії триває!

Ми також проводитимо майстер-класи по усіх школах району, що розташовані поблизу СК Меридіан, з перспективою залучити до занять баскетболом дітей 2010-2011 років народження. З наступного,а може вже і у цьому сезоні сформуємо дві команди з дітей 2008-2009 р.н., а цього року набиратимемо дітей 2010-2011р.н. То ж у наступному сезоні сформуємо ще дві команди з цих дітей. Зростатимуть у майстерності ці команди у чемпіонаті ВЮБЛ. Ось така перспектива. Заняття проводитимуться у СК Меридіан, на тому самому паркеті, на якому грають дорослі майстри.

Для тих, хто зацікавився і проявляє бажання розпочати свій шлях у баскетболі в Академії Київ-Баскета – ласкаво просимо, звертайтеся, надамо усю вичерпну інформацію! Телефон для довідок: 063 – 486 – 95 – 94, Максим Балашов.